BabyMike logo
Sidste nyheder vedr. BabyMike Du befinder dig her BabyMike's historie Hvad er Infantilisme? Klik her for svar Billeder af BabyMike Test af bleer Danske infantilist historier (pdf format) Kom i kontakt med danske infantilister og BabyMike BabyMike's link samling

Om Mig


Barnet:

Hej jeg hedder Michael. Jeg er bare hele 4 år gammel :o). Men de voksne behandler mig som om jeg var en baby :o(. Jeg ved ikke hvorfor, men de for altid ha' sin villige. Selvom jeg er en stor dreng, så bare fordi jeg har nogle uheld i løbet af dagen og natten, så skal jeg bare have ble på. Det gider jeg ikke, for jeg er ikke nogen baby, og jeg vil meget hellere lege med mit legetøj, som er et fut-tog og min ynglingsbamse Nalle. Han er så sød og blød, og jeg elsker at kramme ham hele tiden. Men når jeg så har fået ble på, så er det nu dejligt med den opmærksomhed jeg får af de voksne (CareTakers). En sut er rar når jeg er ked af det. Men en sutteflaske skal jeg i vær-ti-fald ikke ha'!
Det lød måske lidt underligt, men sådan er lille Michael altså. Han er en sød, lille dreng, der elsker at få opmærksomhed fra de "voksne" (også kaldt "Care-takers"). De har fuld kontrol over ham, selvom han helt ikke har lyst til det de vil. Det er sådan lidt af en leg. Han elsker det når de ser hvem han virkelig er. Det elsker han dem for, og når de tager sig af ham.

Billede af BabyMike

Voksen Personen:

Som jeg jo ikke har lagt skjul på, så har jeg lyster der går i en lidt/meget anderledes retning, end de fleste. Hvis du ikke har læst min historie, kan jeg anbefale det, hvis du ønsker en mere dyberegående tidslinie af mit liv. Det faktum at jeg er bøsse, har ikke været så hårdt for mig, da infantilismen har "taget al skraldet". Jeg har skammet mig meget over at være infantilist, men har efter teenage årene, vokset mig meget stærk, og ved mere end nogensinde hvem jeg i virkeligheden er. Når man ser på mig til dagligt, kan man på ingen måde se at jeg er infantilist (hvis man da ikke ved det), for slet ikke at tale om, at man heller ikke kan se at jeg er homo. Jeg er et meget venligt og til tider pjattet menneske, der elsker opmærksomhed, og på flere områder kan jeg godt li' at trække "lille Michael" ind i min voksne tilværelse. Faktisk tror jeg næsten at barnet lever, og at den "voksne" Michael kun er en facade. Jeg holder facaden ret godt, men tager da de positive sider fra "lille Michael", og bruger dem i mit voksne jeg. Lille Michael er kærlig, elsker at kramme og være nærværende. Den voksne person i mig, tager vel udgangspunkt i dette, og udstråler den positivitet.

Jeg har til dato desværre ikke haft en kæreste. Det skyldes sikkert mange ting, og jeg er da også blevet "dumpet" for at være den jeg er. Barnet er en ubuden gæst som ikke alle vil have med i "købet". Jeg troede i starten at det ikke var noget problem at blot skjule "ham". Men at skjule barnet ville være en skam, da jeg er overbevist om at det faktisk ville være en positiv del af forholdet. Det sikkert ikke for alle, og det er klart at jeg forstår at ikke alle vil gå med til det. Det er også i orden, selvom jeg indrømmer at jeg bliver meget ked af det, når det sker. Jeg er dog meget optimistisk, og søger videre efter "Mr. Right". Så håber jeg at han kan li' "os begge to" :o)

Hvis du har læst "Min Historie", så ved du at min mor ved at jeg er både homoseksuel og infantilist. Meget overraskende tog hun infantilisme ganske godt. Jeg havde aldrig planlagt at fortælle det til hende, da det jo kom som et uheld. Jeg har været meget dygtig til at skjule min infantilisme fra alle. Det har krævet MEGET energi, syntes selv at det har krævet alt for meget energi. Det er en gigantisk belastning for en lille dreng på 12 år at skjule sådan en hemmelighed, for slet ikke at tale om mine teenage år. Frygten for at blive opdaget, gjorte mig bare mere paranoid, og planlagte kæmpe rutter at cykle (nogle gange 50-80km), for blot at købe bleer til mig selv. Når jeg så havde købt dem, var jeg for bange til at tage dem direkte hjem til mig selv, i frygt for at mine forældre skulle opdage dem. Så de blev lagt ude i skoven, eller andre steder hvor de ikke kunne findes. Så kunne jeg hente dem i løbet af natten, ved at snige mig ud. Når bleerne så var i hus, skulle de gemmes godt. Det var igen svært, og var altid bange for at de skulle finde dem (som da jeg var 12 år). Så jeg tømte et klædeskab, fjernede alle de nederste hylder, og brækkede bunden i skabet op. I hulrummet, blev bleerne og baby tilbehøret gemt væk. Bunden blev lagt på igen, alle hylderne sat på plads, og alt tøj sat på plads igen. Hele processen om igen, når jeg så skulle lege med bleerne igen... Det var hårdt. Da jeg så var blevet et sted efter 22 år, var jeg så træt af alt det der, at jeg begyndte at tage sikkerheden lidt mere med ro (det var nok derfor jeg blev taget i det tilsidst). Da jeg så endelig flyttede hjemmefra, kunne jeg nu tage det med ro. Bamserne står fremme hele dagen (dog ikke når der er gæster). Bleerne ligger i i en taske i skabet, lige til at tage i brug. Ingen grund til bekymringer eller ligene. Resten af min familie ved ikke at jeg er infantilist (dog har jeg på fornemmelsen at min storebror ved det). Det betyder ikke så meget for mig at de ikke ved noget, for det er også sådan jeg helst vil ha' det. Jeg har fortalt dem alle om at jeg er bøsse, og det har alle det heldigvis det godt med. Jeg har nu heller aldrig været i tvivl, om at de ville elske mig mindre blot p.g.a. den jeg er. Jeg elsker dem meget højt alle sammen.

For en mere dybde gående beskrivelse af mit liv som infantilist, så anbefaler jeg at kigge forbi "Min Historie".

Data:

Alder: 25 år (2004)
Barnets alder: 4 år
Ægteskabelig status: Single
Seksuelpræference: Homoseksuel
Ynglings bamse: "Nalle"
Ynglings tegnefigur: Anders And
Fortrukne ble: Kolibri (med mange indlæg i)
Fortrukne website: BabyMatt's Diaper Page
Ynglingslegetøj: Brio® træ tog system (Wodden Railway).

Copyright 2004 by BabyMike.
Do not remove, copy or redistribute material from these pages
without permission from the copyright holder.