BabyMike logo
Sidste nyheder vedr. BabyMike Beskrivelse af BabyMike BabyMike's historie Du befinder dig her Billeder af BabyMike Test af bleer Danske infantilist historier (pdf format) Kom i kontakt med danske infantilister og BabyMike BabyMike's link samling

Infantilisme

Hvad Er Infantilisme?

Er man ikke infantilist finder man nok det her ret underligt. Nogle tror faktisk slet ikke på at vi findes, når de hører om os. Men tror det eller lad vær': Infantilister findes i virkeligheden.

Hvad er en Infantilist så? Man kan vel kalde det en person som på et følelsesmæssigt eller seksuellet plan ikke er kommet ud af barnestadiet. En infantilist vil på en eller anden måde knytte sig til ting som man normalt kun sætter i forbindelse med barndommen. Typisk er det bleer, men for nogle få er det nogle helt andre ting, så som tøjet. Man kan populært dele infantilismen op i seks hovedgrupper, som er følgende:

AdultBaby (AB)

På dansk: VoksenBaby. En person (mand/kvinde på over 20 år) som føler sig som et barn/baby. Typisk gælder det om at bruge ble, baby/børnetøj, sut, sutteflaske, drikkekop, hagesmæk og andre ting som knyttes til barndommen. Kærlighed, omsorg og leg hører denne gruppe til. Kort sagt: Et barn i en voksen krop. De fleste AdultBaby'er finder sexuel nydelse ved at blive behandlet som et barn/baby.

TeenBaby (TB)

På dansk: TeenageBaby. Ligesom en AdultBaby, men bare i Teenage perioden (13-19 år).

PreTeenBaby (PTB)

På dansk: PræTeenageBaby. Ligesom en AdultBaby, men bare i før Teenage perioden (<-12 år). Normalt definerer man ikke PreTeenBaby, da dette jo er et "rigtigt" barn, men ikke desto minde findes lysten og følelserne for infantilisme helt ned til baby årene hos de fleste infantilister.

DiaperLover (DL)

På dansk: BleElsker. En person som udelukkende finder seksuel nydelse ved brugen af en ble. Han/hun finder derfor ikke de samme ting som en AdultBaby interessant. De har kun bleerne tilfældes.

CareTakers (CT)

På dansk: Plejer. En person som udelukkende passer og plejer AdultBaby'er. Han/hun finder derfor ingen interesse i selv at blive behandlet som et barn/baby eller DiaperLover. En CareTaker kan for det meste tage rollen som den voksne (til eks. Mor, far, babysitter, pædagog osv.). CareTakerns typiske opgaver vil være at give kærlighed og omsorg for AdultBaby'en. Skifte hans/hendes ble, give mad osv. Nogle CareTakers kan finde seksuel nydelse i det de gør.

Sadomasokister (udefineret navn i dette sammenhæng)

En personen (dominator) som bruger bleen til at undertrykke/nedgører en anden person (masokisten) med. Det er meget forskelligt om bleen indgår i deres lege eller ej. Typisk vil jeg tro at bleen kun bruges til eksperimenter, altså er der ingen decideret trang til bleen. Det er kun et "redskab" i legen.

Der er mange forskellige grader af infantilisme. Nogle er meget til det de er, og andre er mere beherskede. Nogle infantilister bruger ble hele døgnet rundt, alle ugens dage (også på jobbet).Andre tager det mere stille og roligt, og bruger kun ble i deres fritid. Det vil sige at det første nogle gør når de kommer hjem, er at tage en ble på, og tager den først af om morgen, inden de skal på arbejde/skole. Andre gør det kun i ny og næ. AdultBaby'er kan for det meste godt li' at tage baby/børnetøj på samtidigt. Legen kan endda tage så store højder, at nogle indretter et børneværelse i deres hus/lejlighed, med f.eks. tremmeseng, puslebord, vugge, højstol osv. Langt største delen af AdultBaby'er søger en partner som på den ene eller anden måde er interesseret i bleer og/eller baby/børne lege. For DL'er gælder det om at finde en partner, som vil give ham/hende ble på i forbindelse med noget seksuelt.

AdultBaby'er elsker normalt at lege med baby/barne legetøj. Jeg finder at det typisk er Lego®'s Dublo klodser, som en stor del af AB'erne går efter (her i Danmark, vil jeg tro). Personligt er jeg lidt mere til Brio® tog. Bamser er ligesom hos rigtige børn, en vigtig del af at være tryg. Derfor er det ikke underligt at AdultBaby'er også kan li' bamser. Tilbehør som sutter og sutteflaske er næsten også uundgåeligt. Der findes faktisk sutter i voksen størrelse (de er dog svære at anskaffe).

Underligt nok ser man at de mest aktive af disse grupper, er AdultBaby'erne. Det er typisk dem som finder vejen frem til andre som dem selv. Dette sker bl.a. via Internettet i dag. Før i tiden, skete det for det meste via tidsskrifter udgivet hovedsageligt i USA og Tyskland.

Hvor Mange Infantilister Findes Der?

Set ud fra den totale folkemængde er infantilismen næsten forsvindende lille. Selvom dette er op til konstant debat blandt infantilisterne, vil vi her i Danmark kunne regne med at ud fra de 5.2 millioner mennesker vi er, så er ca. 2-400 af dem infantilister i en eller anden grad (og dette er uden sadomasokisterne). Nogle mener at dette tal er for lavt, og at tallet ligger helt oppe på ca. 2000, og andre mener at 200 er alt for mange. Jeg personligt holder på 2-400, som er AB, TB eller DL. På verdensplan er tallet ikke til at svare på. Måske gælder det samme forhold som hos de homoseksuelle, hvor man regner med at 10% af Danmarksbefolkningen er bøsser eller lesbiske, og hvor det samme gælder for jordensbefolkning (altså 10% homoseksuelle).

Hvorfor Lige Infantilisme?

Da infantilisme ikke er farligt for nogen som helst, og det faktum at der ikke er ret mange af dem, gør at forskningen på området er ikke eksisterende. Vi ved derfor ikke ret meget om hvorfor infantilister er som de nu er. Der er mange teorier, men ingen konkrete beviser på hvad det er der har gjort at voksen alderen ikke var velkommen hos nogle. En ting som er helt sikker, er at det er ret individuelt fra infantilist til infantilist. Til eks. kan man jo tage den episode som jeg oplevede da jeg gik i Børnehave. En dreng blev tvunget til at bruge ble, fordi han tissede i bukserne. Men hvis det nu er rigtigt, og det er grunden, hvorfor var det så kun mig der blev infantilist? Alle dem som var på stuen den dag, burde logisk set være infantilister den dag i dag, men det er de jo ikke. Jeg var infantilist på det tidspunkt, og fandt sikkert situationen interessant. For nogle gælder det at de blev "vækket". Derfor er ikke alle infantilister klar over deres lyster fra starten af. Nogle finder først ud af det i en sen alder. En forklaring kan være at underbevidstheden kronisk savner den kærlighed/opmærksomhed som binder barnet med sine forældre i de første leve år. En anden forklaring kan være at man slet ikke har fået den kærlighed/opmærksomhed som man skulle ha' haft. Det kan være at man har haft mindre søskende som, det større barn kan se får mere opmærksomhed/kærlighed, end man selv får (altså skal den større vokse op hurtigere med et for højt ansvar). Det kan måske lede til et tomrum som kronisk skal fyldes op med den kærlighed, som lillebror/søster fik. En anden forklaring er at man ER født med det. Det kan være svært at accepterer den teori, men jeg tror personligt at homoseksualitet er medfødt. Grunden til det, er jo så op til den enkelte at vurderer, hvorfor. Men hvis/når homoseksualitet er medfødt, hvordan er infantilisme så forskellige for homoseksualitet, set i den sammenhæng? Men igen så er alt dette teori.

Pædofili?

Et emne som jeg ikke er glad for at koncentrer mig om, da infantilisme INTET har med pædofili at gøre. Ganske kort kan det siges at en infantilist kun finder interesse i måden som han/hun selv bliver behandlet på (egoistisk set). En infantilist vil derfor IKKE finde seksuel interesse i rigtige børn. Infantilister er for det meste skruet sammen seksuelt på samme måde som den general befolkning. Altså vil ens partner være voksen. Pædofile finder seksuel interesse i børn, og ønsker seksuelt samvær med dem. En ting som infantilist samfundet tager stærkt afstand fra verden over, inkl. mig selv. Pædofili skader mennesket for livet, og jeg kan kun på det kraftigste råde folk med den trang, til at søge professionel hjælp. Man skal dog ikke misforstå infantilister når de er ekstra opmærksomme på ble reklamer, da fantasien normalt ligger i en form for drøm om at være barnet i reklamen. Dette er ret typisk, og har intet med pædofili at gøre, da det jo ikke er barnet der er interessant, me mod bleen det har på, og den situation barnet er i (f.eks. omsorget/opmærksomheden).

Copyright 2004 by BabyMike.
Do not remove, copy or redistribute material from these pages
without permission from the copyright holder.